Рецептата е от предаването по 24 kitchen - "По пантофи с Лорейн Паскал"
Продукти:
800 г бутер тесто
10 личстчета сирене Ементал, Чедър или обикновен кашкавал
2 плочки бекон
Приготвяне:
Забалежка: В оригиналната рецепта първата кора бутер тесто се маже с горчица, но нямах подходяща и ни съм слагала. Също така, Лорейн използва сирене Чедър, но аз имах ементал и стана превъзходно.
Нарежете бекона на ленти. Всяо листе от сиренето разделете на 4 части. Вземете единият лист от бутер тестото. Върху него наредете бекона и върху бекона серенето. Поставете вотрият лист от бутер тестото, така че да покрие всичко подредено до мемента. С остър нож внимателно нарежете тестото на лети. След това ги усукайте като панделки. Наредете ги в тава, предварително намазнена.
Печете в предварително загрята фурна до порозовяване.
Да ви е сладко.
Няма коментари:
Публикуване на коментар