четвъртък, 26 юни 2014 г.

Бутер руло с гъби

Продукти:
1 бутер тесто
1 връзки пресен лук (аз имим готов изпържен и замразен, много е удобно, когато бързате)
1 буркан стирилизирани гъби (може и пресни)
100-150 гр. бекон
1 яйце
100 мл. сметана
сол
черен пипер

Приготвяне:
Изпържете лука, добавете бекона и гъбите. Разбийте яйцето със сметаната и добавете към гъбите. Разбъркайте хубаво, така че яйчената смес да се разпредели равномерно, за да спои сместа.
Разпределете сместа върху бутер тестото и завийте на руло, като подгънете крайщата, за да не изпадне плънката. Изпичете в предварително загрята фурна докато тестото стане златисто.


Няма коментари:

Публикуване на коментар