събота, 4 януари 2014 г.

Панделки с бекон и кашкавал

Рецептата е от предаването по 24 kitchen - "По пантофи с Лорейн Паскал"

Продукти:
800 г бутер тесто
10 личстчета сирене Ементал, Чедър или обикновен кашкавал
2 плочки бекон

Приготвяне:
Забалежка: В оригиналната рецепта първата кора бутер тесто се маже с горчица, но нямах подходяща и ни съм слагала. Също така, Лорейн използва сирене Чедър, но аз имах ементал и стана превъзходно.

Нарежете бекона на ленти. Всяо листе от сиренето разделете на 4 части. Вземете единият лист от бутер тестото. Върху него наредете бекона и върху бекона серенето. Поставете вотрият лист от бутер тестото, така че да покрие всичко подредено до мемента. С остър нож внимателно нарежете тестото на лети. След това ги усукайте като панделки. Наредете ги в тава, предварително намазнена.

Печете в предварително загрята фурна до порозовяване.


Да ви е сладко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар