неделя, 4 август 2013 г.

Свински дроб с доматен сос

Продукти:
500 гр. свинки дроб
800 гр. домати
1 глава лук
1 морков
1 ч.л червен пипер
сол и черен пипер на вкус
5-6 с.л олио

Приготвяне:
Изкиснете дроба в прясно мляко за няколко часа. Нарежете лука на ситно и настържете моркова. Сложете олиото в дълбок тиган и загрейте. Сложете моркова и лука да омекнат. След това сложете червения пипер и дроба нарязан на хапки. Позапържете го. Добавете доматите и оставете течността да изври. Преди да свалите от огъня прибавете солта и черния пипер.

Снимката е направена в процеса на готвене, когато течността все още не е извряла.

Няма коментари:

Публикуване на коментар