неделя, 4 август 2013 г.

Ала крем супа със свинско месо

Продукти:
500гр свинско месо
1 морков
1 глава лук
целина на вкус
2-3 картофа
1 инстантна телешка супа
1-2 кубчета зеленчуков бульон
1 ч.л червен пипер

Приготвяне:
Запържете месото в малко олио. След това добавете вода и сварете месото. Аз правя това в тенджера под налягане. Изваждам свереното месо. Нарежете лука и целината на кубчета, а моркова настържете. Запържете лука и моркова, добавете червения пипер и ги сипете в бульона от месото. Сложете и целината. Сложете инстантната супа и кубчетата бульон. Обелете картофите и ги нарежете на кубчета и тях прибавете към бульона. След като всички зеленчуци се сварат ги пасирайте и сложете месото.
Аз слагам картофите цели ила на половинки, ако са много големи, и след това ги изваждам. Пасирам останалата част от супата и прибавям месото и картофите на кубчета. Може да сложите нарязан магданоз.


Няма коментари:

Публикуване на коментар