Продукти:
375 г брашно с бакпулвер
1/2 ч л сода
25 г какао на прах
100 г кафява захар
125 г разтопено масло
2 яйца, леко разбити
250 мл прясно мляко
250 г лешникова паста тип Нутела или Финети
Приготвяне:
Формата за мъфини се намаслява.
Смесват се сухите продукти.
Прибавят се маслото, яйцата и млякото.
1/3 от сместа се разпределя във формата, прибавя се по 1 с л Нутела
на всяко гнездо.
Отгоре се разпределя останалата част от тестото.
Пече се в предварително загрята фурна на 200-210 С около 20 минути.
Прибавят се маслото, яйцата и млякото.
1/3 от сместа се разпределя във формата, прибавя се по 1 с л Нутела
на всяко гнездо.
Отгоре се разпределя останалата част от тестото.
Пече се в предварително загрята фурна на 200-210 С около 20 минути.
Подреждат се във форма на костунурка и се наназват с крем, който вие
предпочитате. Аз използвах крем Ванилия на д-р Йоткер за 3 минути.
Може с крем, в друг цвят да се шприцоват линийте, които да наподобят
костенурковата черупка.
предпочитате. Аз използвах крем Ванилия на д-р Йоткер за 3 минути.
Може с крем, в друг цвят да се шприцоват линийте, които да наподобят
костенурковата черупка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар