пакет и половине макарони - около 700гр.
500-600гр. шунка - аз имах пуешка
200 гр. кашкавал
1 бурканче гъби
1 кутия топено сирене на триъгълничета
200 мл. сметана
индийско орехче
малко олио/масло
Приготвяне:
Сварете макароните.
В теган запължете гъбите с мазнината. Прибавете топеното сирене. След като са разтопят триъгълничетата сложете сметаната и индийското орехче. Оставете да покъкри за минута две. Нарежете шунката и я прибавете към макароните в тавата.
Залейте с гъбено-сметановия сос и най-отгоре сложете настъргания кашкавал.
Пече се до зачервяване на кашкавала.
Залейте с гъбено-сметановия сос и най-отгоре сложете настъргания кашкавал.
Пече се до зачервяване на кашкавала.
Няма коментари:
Публикуване на коментар