неделя, 30 юни 2013 г.

Макарони "Импровизационен експеримент"

Продукти:
пакет и половине макарони - около 700гр. 
500-600гр. шунка - аз имах пуешка
200 гр. кашкавал
1 бурканче гъби
1 кутия топено сирене на триъгълничета
200 мл. сметана
индийско орехче
малко олио/масло

Приготвяне:
Сварете макароните.
В теган запължете гъбите с мазнината. Прибавете топеното сирене. След като са разтопят триъгълничетата сложете сметаната и индийското орехче. Оставете да покъкри за минута две. Нарежете шунката и я прибавете към макароните в тавата.

 Залейте с гъбено-сметановия сос и най-отгоре сложете настъргания кашкавал.

Пече се до зачервяване на кашкавала.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар