вторник, 25 юни 2013 г.

Пълнени чушки с боб и орехи

Продукти:
300 гр. боб
около 15 сухи чушки
1 гл. воден лук
1 с.л. сминдух
1 ч.ч. смлени орехи
1 ч.л. червен пипер
около 100 мл. Олио
сол на вкус

Начин на приготвяне:
Боба се сварява и се отцежда. Всички продукти се объркват добре.
Пълнят се чушките и се пекат с малко вода.


2 коментара:

  1. Много обичам тези чушки, приготвяме ги за всеки Бъдни вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са вкусни, но за съжалиение и на само на Бъдни вечер ги правим. А какъв зор да намеря сухи чушки в юни месец беше....

      Изтриване